Nytårskur 2022

08-Januar-2022

Nørreskoven kalder

Vi mødes i Nørreskoven, nærmere betegnet ved Brudgomsegene. Her er plads til trailere og paddocks, når vi efter turen skal spise hotdogs, skåle i bobler og ønske hinanden et godt nytår. Vi er klar til at ride afsted kl 11.30, turen er på ca 1,5 time i moderat tempo. Tilmelding er nødvendig af hensyn til bespisning, medlemmer 0 kr, ikke medlem på islandsk hest 50 kr.

Forårstræningsstævne i Tinglev

19-Marts-2022

Klar til at skyde stævneåret igang ?

Tinglev rideklub har de perfekte rammer til vores lille stævne. Der udbydes næsten alle klasser og alle uanset alder og niveau kan deltage. Igen i år stille TRK deres bokse til rådighed, ligesom der kan opstilles paddocks i deres udeområde. Heldagsbillet til deres cafeteria har de lovet os, tilmelding over sporti.dk i løbet af januar. Start for medlemmer 200 kr, start for ikke medlemmer 400 kr.

SHELTERTUR

20-Maj-2022

Den der rigtig hyggelige tur :)

Du medtager:
Godt humør, sovepose, liggeunderlag, drikkevarer, snolder til aftenhygge, hegnsmateriale, spand til vand og evt foder, HUSK OGSÅ tallerken, bestik og krus/glas, DIN MAD TIL LØRDAG AFTEN (I år tager vi hver vores mad med).
Vi sørger for brænde til bålet. Hvor vi griller vores medbragte mad.
Vi mødes kl 10 på HOLDBI RASTEPLADS. Vi gør klar til ridning kl 10.30. Der rides af naturskønne stier til Sønderhav hvor vi kan købe vores frokost, så husk småpenge til det.
Efter rideturen kører vi alle ned til shelterpladsen, hvor vi laver fold til hestene og finder os til rette. ADRESSEN: STOKKEBROVEJ 1B , 6340 KRUSÅ.
Vi håber på en skøn weekend sammen med dig og din hest.
Tilmeldingsfrist: kl 12.00 den 14. maj
Betaling = tilmelding til Yrsa MobilePay 20839581
PRIS: kr 100,- pr.person
Skynd dig at meld til, der bliver rift om pladserne.

HILSEN HEIDI OG YRSA