DRL Klubmesterskab

14-September-2019

Stella Klubmesterskab A,B og D (DRL)

Der kommer løbende info, se venligst på sporti kalenderen. Vi kører sport A, B og D på dagen :) og vi glæder os til se jer

Fællestur

02-Juni-2019

Bjergetape

Se billede for mere info. Vi rider i meget varierende terræn, det er absolut tilladt at synge “Heidi, Heidi - deine Welt sind die Berge ..” for det er sådan terrænet er. Ca midtvejs spiser vi ved Fjordens perle, hotdog naturligvis , så medbring penge - vi glæder os til endnu en dejlig tur :)

Toeltonthebeach 2019

18-Maj-2019

Er du klar til at dyste på Rømø Sønderstrand ?

Det er vi nemlig. Den 18 maj går det løs, og vi glæder os til at se rigtig mange til vort årlige stævne. Puds støvlerne og pak familie og hest - gør klar til endnu en fantastisk weekend på danmarks skønneste ø. Kommandørgården byder velkommen til til både jer og hestene, ophold og rytterfest - der er sørget for det hele, du skal bare melde til. Vi ses !!!

Turen går til Stensbæk Plantage

21-April-2019

Fællestur Stensbæk Plantage

Så er vi da klar med endnu en fællestur. Nina vores guide, viser rundt Stensbæk plantage.
Vi mødes på adressen: Stensbækvej 15, Arnum, 6510 Gram.
Ninas tlf 40829295, hvis du skulle fare vild.
Vi rider fra stedet kl 11.30. Madpakke og drikkevarer medbringer du selv. Vi spiser hos Nina efter endt ridt, der er også plads til hestene. Meld gerne til på fb post, så vi nogenlunde ved hvem der kommer. Pris: 0 kr. Turen er også for ikke medlemmer, der rides på islandsk hest. Som altid rides i god ro og orden så alle kan være med. Vi glæder os til at se jer.

Bommerlund fællestur

24-Marts-2019

Fællestur til Bommerlund plantage

Så er vi klar med næste fællestur og vi glæder os til at se jer alle. Som altid rides der i god ro og orden, kommer der mange kan vi deles i 2 hold. En lille en til halsen i pausen, den medbringer du selv sammen med din kaffekop, resten sørger vi for. Efter turen laver vi hotdogs, der er kaffe og vand. P pladsen er meget stor, så der er rigeligt plads til alle, også hvis du vil lave en pausefold til din hest. Tilmelding er bindende og refunderes ikke. Se mere info på opslaget. Vi ses derude :)

Åbningsfest Stald Skyttehus ovalbane

14-April-2019

Åbningsfest Stald Skyttehus ovalbane

Palmesøndag sker der ting og sager, sæt et fedt X i kalenderen allerede nu ! Men et program der allerede nu kunne fylde en uge, skal åbningen af syd Danmarks største baneanlæg skydes igang. Stella ryttere er inviteret med, så mød talstærkt op. Program er under udarbejdelse og følger snarest.

Stella forårs øvestævne

16-Marts-2019

Traditioner holder vi gerne fast i

Derfor inviterer Stella endnu engang til forårs øvestævne. Som altid kommer vores fantastiske dommer Annette Kaas og deler ud af sin viden, så alle får skudt stævneåret igang. Vi ser frem til en dejlig dag i godt selskab med alle jer. Tilmelding åbner 15 februar kl 16.00 på www.sporti.dk. Forklaring til klasser finder du under linket

Frøslev fællestur

10-Februar-2019

Kom med på den traditionsrige Frøslevtur

Vi mødes og er klar til at ride kl 11.30
Hvis der er mange tilmeldte kan der deles op i hold, de hurtige, de meget hurtige og et hold for de der gerne vil se hvad de rider forbi. Der rides med pauser i ca 2-2,5 time, medbring selv en lille til halsen undervejs. Efter endt ridt er vi klar med kartoffelsuppe og drikkevarer. Medlemmer af Stella, 30 kr, ikke medlemmer (på islandsk hest) 55 kr. Mobile pay til Vibeke 20974307, betaling = tilmelding. Sidste tilmelding søndag 3 februar. Vi glæder os til at se jer

Nytårskur 2019

06-Januar-2019

I Gråstenskoven, med guide