Reglement for klubdage

Klubdage i Stella offentliggøres altid på facebook gruppen og her på hjemmesiden i kalenderen.

 

Herunder nogle få enkle regler der skal følges af alle der ønske at være med

 

 1.       For at deltage SKAL du være medlem af Stella, du kan IKKE medbringe venner eller bekendte der lige vil ride en tur med, der er kun for medlemmer.
 2.      Du må komme indenfor det givne tidsrum der er offentliggjort. Det betyder du starter ikke før alle andre, ligesom du er færdig og har forladt banen når tiden er udløbet.
 3.       Klubdag, betyder at Stella betaler for banefaciliteterne, kommer du før tid eller begynder efter tid, så står du selv for afregning.
 4.       PRIVATOMRÅDER skal respekteres, er du i tvivl så spørg først, så har vi ikke gjort noget forkert
 5.      Parkering: ved Kajs bane på gårdspladsen, sørg for at køre frem så andre kan komme til også. Stald Lindegård, parkering bag stalden hvis der er plads, ellers langs med grusvejen. Skyttehusbanen, der er parkering direkte ved banen.
 6.      Vi benytter kun bane faciliteterne, round og andre baner er ikke vores, vil du benytte det, er der egenbetaling.
 7.       Toilet til benyttelse findes på Stald Lindegård og Skyttehusbanen, hos Kaj er der ikke mulighed for at gå på toilet.
 8.       Hvis din hest taber et par pærer skal de fjernes inden du kører derfra, det gælder såvel banen som gruspladsen, Og ja, du må gerne tage med hvis en rytterkollega har glemt det, de fjerner sikker også gerne for dig.
 9.    Løse hunde, findes ikke i Stella regi. Din hund er altid i snor eller bliver i bilen. Har du hunden ude og den skider SÅ FJERNER DU HØMMEREN. De hunde der bor på gården har altid førsteret, hvis du bliver bedt om at sætte din hund i bilen, så gør du det.
 10.    Børn er altid forældrenes ansvar og skal følge samme regler for færdsel på stedet. Ingen børn alene på banen eller ved foldene. 
 11.    Hvis du eller din hest,hund,barn,  kommer til at ødelægge noget, så går vi ud fra du er forsikret og får det ordnet. 
 12.    Tag hensyn til andre udefra kommende brugere og tag hensyn til hinanden.
 13.    Vær ansvarlig når du er til klubdag og husk vi skal alle være der.
 14.    I Stella bruger vi hovedet og rider med hjelm.