Stella forårsstævne 2019

16-Marts-2019

Fantastisk stævnedag i Tinglev rideklub

Og der var alt udsolgt !!
Fuldt hus, masser af tilskuere , veloplagt dommer og et skønt traktement fra rideklubben. Det er bare opskriften på glade ryttere og glade arrangører. Vi har fået så mange positive tilbage meldinger, tusind tak for det. Vi er max klar til 2020 .

SJM 2018 hos Dreki i Varde

Kæmpe tillykke til alle Stellas fantastiske ryttere, i tog i den grad rosetter og medaljer med hjem. Carro og Bassi vinder T5 og 4.3. Mette og Valdimar vinder 4.1 og T.1. Mette og Álfadis nr 5 i T8, Annelise og Jarl nr 3 i T.8 junior. Esther og Gandalf vinder T.4 og får en 2 plads i 4.2. Mette og Fina får en 4 plads i 4.5. Pernille og Ørk vinder T.3 og 4.2. Kate og Fina fåe en 5 plads i 4.3

19-Maj-2018

ToeltOnTheBeach 2018

Fantastisk dag, fantastisk stemning. Trods truende aflysning med herpesvirus hængende over hovedet, lykkedes det dog at få samlet ryttererne til endnu en fantastisk dag på stranden. Vejret var i den grad med os, vores sponsorer støttede talstærkt op omkring arrangementet, hvad mere kan man ønske sig.

03-Marts-2018

Stella 30 års jubilæumsfest

Frøslev lagde rammerne omkring en rigtig hyggelig fest. Der blev sunget igennem i helt stor stil. Så fantastisk at have klubbens medstiftere med til festen, de stadigt aktive Susanne Solhoff og Karen Lind, der begge stadig rider hurtigere end de fleste. God musik leveret af Karen, det gør det så meget nemmere at synge. Dejlig buffet og rigeligt til halsen - det var bare en helt igennem vellykket aften. Tak til alle jer der deltog :)

07-Januar-2018

Nytårskur 2018

Rigtig mange glade ryttere, klar til at skyde det nye år igang med en dejlig fællestur. Tak for en dejlig dag som vi sluttede med kakao, kaffe og guf.

02-December-2017

Julefrokost

som vi desværre fik sent igang, Stald Lindegaard lagde lokaler til og helt stille gik det da ikke for sig. Til næste år er vi klar i klublokalerne i Aarup, 1 weekend i December, så sæt gerne X i kalenderen allerede :)

24-September-2017

Islandshestens dag 2017

Islandshestens dag i 2017 arrangeret af Stald Skyttehus, Dorte og Jørgen og Vibeke. Med rammerne lagt på Stald Skyttehus ved Frøslev, farveladeparade, gangarts fremvisning, Trec øvelser, loppe salg og "øl" tølt - en fantastisk plantage i baghaven og ikke mindst godt vejr - jeg tror alle fremmødte med og uden hest havde en dejlig dag. Stor tak til Dorte og Jørgen for at huse arrangementet og stor tak til alle jer der deltog.

19-August-2017

SJM 2017

Der var regn, der var mere regn og det blev ved... mudder til knæene på såvel heste som ryttere - trods alt det var det en succes. Rytterne havde heldigvis humør til at holde det hele ud, heldigvis kom der mange flittige hjælpere og gav en hånd med, det gjorde det hele så meget sjovere. Fantastisk bane der trak vand som en svamp, så ingen forsinkelser der.

02-Juli-2017

VM stafet overdragelse

Rigtig hyggelig dag hvor vi da syntes vejret kunne have vist sig fra bedre side. Stafetten blev overdraget og gik videre på sin vej gennem Tyskland mod den hollandske grænse. Nogen forvirring omkring mødestedet men heldigvis lykkedes det alligevel. Vi var meget langt fra de over 50 ryttere der samledes i 15 da stafetten gik den anden vej. Alligevel var der endnu engang et vel tilrettelagt arrangement og skønt at møde andre ryttere ����

13-Maj-2017

Tölt on the Beach

Var intet mindre end fantastisk. Vejret var med os næsten hele vejen, vi fik så mange positive tilbagemeldinger, vi var så glade. En skøn skøn weekend, skønne mennesker og dejlige heste. Vi er klar til næste år .

11-Marts-2017

Forårs træningsstævne i Tinglev

Med 38 ekvipager og en veloplagt dommer aka Anette Kaas, skred tidsplanen med et par timer - men det var nogle fantastiske timer.
Vi er så glade for den store opbakning, med 40 som maks og 38 tilmeldte må man sige at vi nåede målet. Tinglevs ambassadører var så skønne , de leverede virkelig varen med lækker frokost og kage - tog den ekstra tid uden at kny og omgivelserne med hele 2 indendørsbaner var top klasse. Vi glæder os allerede til næste år. Alle billeder kan ses inde på vores facebook side. (vi var inde i et skifte på hjemmesiden, på det tidspunkt, derfor er de landet der )

08-Januar-2017

Nytårskur 2017

Dejligt at kunne mødes i klubben så tidligt på året. en hyggelig ridetur og efterfølgende kaffe og kage hvor der blev talt om alt muligt for året der kommer - skønt med så mange tilmeldte :)

11-December-2016

JULENISSETUR 2016

Endnu engang overgik Heidi, Bent og Yrsa sig selv og fik samlet rigtig mange julenisser. Der var adskillige hjælpenisser til at trille æbleskiver og lave varm glögg og kakao så alt var klart til de glade nissers ankomst på pausepladsen. Tak til Ove Horze Sydjylland for endnu engang at medbringe gulerødder til de skønne heste. På nissetrioens vegne, tak til alle der deltog og tak til Bent for at styre æbleskiverne. Billeder kan ses på Stellas facebook side

03-December-2016

Julefrokost i Naldmosehytten

En fin ridetur i vinterskoven efterfulgt at glögg og guf, derefter en fyldt hytte med glade julefrokostfolk - at der var overvældende meget mad tør vist siges - så fedt at mange fandt vej til Als og hyggede med. Tak for en skøn julefrokost allesammen:)

Rømøtur 11-13 November 2016

Det var simpelthen intet mindre en fantastisk🙂

Rømø præsenterede sig fra den smukkeste side, frost, høj himmel og solskin.Hestene var friske og rytterne klar, den skønneste tur i plantagen om lørdagen og en fed tur på stranden om søndagen - aftener med god mad, rødvin, ild i kaminen på vores upgradede hytter og et Trivial Pursuit med for gamle spørgsmål (det ændrer vi til næste gang) lækker mad på hotellet og dejlig tur i badeland. En hund der kunne åbne køleskabe (chillien var god formoder vi, det var heldigvis kun resterne) Muldyr, æsler og "fritgående køer", turen bød på lidt af hvert. Tak for en dejlig weekend 😀

Tak til alle jer der mødte op til årets generalforsamling og mange tak til Ove og Sarah for lån af lokaler.

Islandshestens dag

25-September-2016

Fællestur i Frøslev Plantage

Det var simpelthen så skønt at se så mange der mødte frem til turen i Frøslev - hold nu op hvor var vi mange. Den skønneste dag, bestilt lige til lejligheden bød på de fantastiske farver som kun en efterårsskov kan byde på. i den hurtige gruppe havde vi tid til snak og sjov - lære nye folk og heste at kende, det var en skøn tur. De meget hurtige lå vist ned i svingene, under alle omstændigheder var der pæn fart på, den gruppe levede vist op til navnet. Vi ankom nogenlunde samtidigt til p pladsen, med god tid til den varme, lækre kartoffelsuppe - lige hvad vi havde brug for i 24 graders varme sidst i september ?! Hvem kunne også havde forudset den temperatur :) En super dejlig tur og ikke mindst dejligt at så mange mødte op.

Fællestur i Nørreskoven

04-September-2016

Der var rigeligt hotdogs til alle.....

Med kun 4 tilmeldte var det en meget overskuelig flok der red afsted på en regnvåd søndag. Men som så ofte er ryttere bare så heldige, så regnen stoppede og det holdt tørt samfulde 3,5 timer der blev redet, yeah !! Det begyndte til gengæld at regne efter vi var kommet tilbage, det betød heldigvis intet, der stod hestene allerede på deres græsfold ved Brudgomsegene i Nørreskoven og vi sad bænket ved grillen inde i traileren og grillede der herligste hotdogs - nogle få havde meldt til og var udeblevet, så der var jo handlet ekstra, dermed var der flere til de der kom :) Hotdogs, friskbrygget kaffe og kolde drikke i hestevenners lag, så bliver en kedelig september søndag bare så meget sjovere. Tak for en dejlig eftermiddag allesammen !

Stella Cup 2016

13-August-2016

De kom, de så, de sejrede

Et rigtigt dejligt øvestævne med en veloplagt dommer på banen. Nogle oplevede deres allerførste stævne, andre mødte op fordi de lige skulle træne op til sydjysk. Vi formåede næsten at styre udenom bygerne, vi var da bare så heldige. Tommy havde med catering, bane og opstaldning sørget for de allerbedste rammer for stævnet og Horze havde endnu engang støttet os med flotte præmier, tusinde tak for det, børnene var så glade.